Ada Bosscher

Sweelinckstraat 18
7391 XS Twello
06 29 19 23 32
info@intermezzi.nl

 

Voor werkgevers en werknemers

Wanneer een werknemer vastloopt door situaties die thuis of op het werk spelen, heeft dat vaak een grote impact op het functioneren op de werkvloer. Een aantal gesprekken met iemand die met een frisse blik helpt onderzoeken wat er speelt en waar de oplossingen liggen, helpt het herstel bespoedigen of werkt preventief om erger te voorkomen.

Verdeling werk-ontspanning

Mogelijk is er sprake van keuzes die herzien mogen worden, waardoor de verdeling werk-ontspanning verandert. Vanuit een gezonde balans kan de positie op het werk en binnen het gezin weer volwaardig worden ingenomen.

Dreigende burnout of werkstress

Ook bij (dreigende) burnout is het heel zinvol niet zozeer naar medicatie te grijpen, maar te bekijken waar dit gedrag vandaan komt en hoe de betrokkene dusdanig kan herstellen dat er vanuit herwonnen kracht geleefd kan worden. Hierbij maak ik gebruik van de CSR methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal

Voor werknemers en werkgevers

Werknemers kunnen zich rechtstreeks en op eigen initiatief aanmelden. Ik adviseer om de huisarts hierbij te betrekken. Werkgevers kunnen trajecten en / of trainingen voor werknemers en teams inkopen. Hiervoor hanteer ik een zakelijk tarief van €158,00 per uur. Neemt u contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2024 Intermezzi | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenreglement | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.